999 rezultate për

mcallister

McAllister: Serbia nuk guxon ta bllokojë Kosovën Dialogu me Kosovën është i ndërlidhur me procesin e përafrimit të Serbisë me Bashkimin Europian. Ajo që kërkohet prej sa
23 qershori, vendimtar për marrëdhëniet Kosovë-Serbi 23 qershori do të jetë raundi vendimtar për normalizimin e marrëdhënieve ndërmjet Kosovës e Serbisë dhe për hapjen e neg