999 rezultate për

gradualisht

Menaxhimi i integruar i kufijve – gradualisht Evropianët presin që Borislav Stefanovic dhe Edita Tahiri të merren vesh që menaxhimi i integruar i kufijve në pikëkalim
5 -vjeçari me brirë si "djall", del me sukses nga operacioni Djaloshi George Ashman u shndërrua në një "djall të vogël", kur mjekët u tentuan që të zhduknin një nishan nga balli i t