999 rezultate për

agnesa

Agnesa Vuthaj: S'lidhem me politikan Agnesa Vuthaj bën pjesë në ato personazhe që sado të dalin nëpër gazeta a revista, nuk bëhen kurrë të mërzitshme. Ajo në
Agnesa Vuthaj: Jam beqare e lumtur E zënë dhe e përfolur shumë nga mediat shqiptare, pasi që vitin e kaluar mori pjesë në “Dancing With the Stars”, Agnesa
Agnesa së shpejti me projekt televiziv Agnesa Vuthaj është mjaft optimiste dhe e suksesshme në çdo hap të saj. Ajo tani na bën të ditur se është duke punuar pë