Urimi emocionues i Lorit për ditëlindjen e motrës së saj

Pas Ledionit, një tjetër urim tepër i ngrohtë dhe emocionues ka ardhur nga Lori drejt Sarës për ditëlindjen e saj.

Nëpërmjet një postimi në Instagram, Lori e shoqëron me një falënderim dhe urim për Sarën duke shprehur gjithë dashurinë që ka për të.

‘Të dua më shumë se do mund ta tregoj ndonjëherë e megjithatë kjo nuk do të thotë që nuk do mundohem. Gëzuar ditën e lindjes Sar, faleminderit që me jep shancin të jetoj jetën krah teje [????] ’- është ky urimi që Lori ka bërë për motrën e saj.


Shtuar 18.01.2024 20:31