Telashe për Putin, trupat ruse protestojnë në bazën ushtarake për kushtet e këqija (VIDOE)

Mediat britanike SkyNews raporton se trupat e mobilizuar ruse po kryejnë kryengritje dhe janë parë duke u larguar me forcë nga një bazë ushtarake në shenjë proteste.

Skenat u shpërndanë nga revista Business Ukraine, një revistë e pavarur që mbulon çështjet aktuale të Ukrainës, dhe vijnë ndërsa forcat ruse vazhdojnë të përballen me pengesa ushtarake dhe thuhet se vuajnë nga gjendja emocionale jo e mirë.


Shtuar 3.12.2022 18:20