Shalqinj dhe kunguj, dhurata e pazakontë që mori Putin për ditëlindjen e 70-të

Vladimir Putin ka marrë një sasi të madhe shalqinjsh dhe kungujsh për ditëlindjen e tij të 70-të.

Grumbujt e mëdhenj janë dhuratë nga presidenti i Taxhikistanit Emomali Rahmon.

Ai gjithashtu mori një kupon traktori nga Bjellorusi Alexander Lukashenko, një dhuratë palsa e pazakontë, duke mbajtur parasysh që tanket ruse janë “mposhtur” nga traktorët e fshatarëve ukrainas.

 

Shtuar 7.10.2022 18:45