Prokurorët e SPAK mund të paraqesin rrezikshmëri, Altin Dumani përplaset me anëtaret e KLP-së

Këtë të enjte, kreu i SPAK, Altin Dumani, është përplasur me anëtaren e KLP gjatë raportimit të ecurisë së Prokurorisë së Posaçme.

Anëtarja e KLP: Pak prokurorë mund të gjesh me integritet, njoh me qindra që kanë integritet, të gjithë prokuroret e republikës, të kërkoj ndjesë nëse e kapa ashtu, nëse altin dumani do ta konsiderohet veten para daljes në pension, do të ishte aq efektiv, atë punë sa punon Altin Dumani natë dhe ditë?

A mund të sillte rrezikshmëri shoqërore nëse këta prokurorë do të merrnin mandat sa të dilnin në pension, të shkelnin edhe të drejtat e njeriut nesër, mund të ketë efekte të tjera politike, po marr krahun e kundërt në këtë medalje, paraqet rrezikshmëri shoqërore dikush?


Shtuar 4.04.2024 12:16