Përrenjasi pa drita, probleme me energjinë dhe në Cërrik e Gramsh

Mëngjesin e sotëm ne qarkun Elbasan ka  pasur reshje shiu në gjithë qarkun të shoqëruar me inerte ne disa akse rrugore.

Ne furnizimin me energji ka pasur  probleme me fidrin nr.7 e nr.8 ku si pasoje ka mungesë të furnizimit me energji të bashkisë Përrenjas dhe disa fshatra përreth, si dhe fidri nr.4 ne bashkinë Cerrik i cili sjell mungesa në Njësinë Administrative  Mollas e Pishaj të bashkisë Gramsh.

 


Shtuar 6.12.2021 09:52