Paralajmërimi i Faucit: Koronavirusi ndoshta nuk do të zhduket kurrë

“Ndoshta koronavirusit nuk do të zhduket kurrë”, kështu ka thënë epidemiologu dhe këshilltari amerikan i koronavirusit në Shtëpinë e Bardhë, Anthony Fauci , në një intervistë për CBS.

Më tej ai tha se njerëzimi duhet të mësohet të jetojë me të.

Anthony Fauci vlerësoi se është e mundur që pandemia të bëhet aq e menaxhueshme sa të mos ndikojë në funksionimin e shoqërisë sonë./albeu.com


Shtuar 29.11.2021 22:34