Këto janë komentet që bëni mirë t’i shmangni në Instagram

Kohët ndryshojnë, qasja teknologjike evoluon, por ka disa gjëra që mbeten të pandryshuara kur vjen puna tek përdorimi i rrjeteve sociale: mania për të qenë toksikë.

Shpesh e gjejmë veten përballë një komenti të papritur në Instagram dhe nuk dimë si të veprojmë. Përpiqemi të zbulojmë arsyet që qëndrojnë pas këtij veprimi, por e kotë.

Ekspertët janë këtu për të treguar disa komente që duhet të shmangësh në rrjete sociale:

Nëse nga njëra anë Instagrami na lejon të marrim trendet e fundit të markave dhe njerëzve që na pëlqejnë, nga ana tjetër ka një kufi për çdo gjë. Shumica e komenteve negative në Instagram janë ankesa nga klientët e pakënaqur.


Shtuar 4.09.2023 15:34