Bashkë me shqiptarin janë dënuar dhe dy persona të tjerë. Organizatori mori dënimin më të rëndë, me 280 vite burg dhe në gjobë mbi 1 milion euro. Personi tjetër i përfshirë është një shtetas palestinez, u dënua me 272 vite burg dhe një gjobë mbi 1 milion euro.

Ata  akuzohen për përfshirjen në një organizatë kriminale dhe për trafikim të emigrantëve në mënyrë të paligjshme.

Bëhet fjalë për ngjarje që ka ndodhur më 21 shtator të vitit 2021, ndërsa dënimi u morr pak ditë më parë nga një gjykatë greke. /albeu.com