Britania e Madhe sanksionon emra të njohur në Shqipëri

Britania e Madhe ka ndërmarrë sanskione ndaj disa personave në Shqipëri.

Bëhet fjalë për sanskione kundër disa emrave të njohur, në lidhje me kriminalitetin dhe korrupsionin.

“Këtë javë, Britania e Madhe ka ndërmarrë veprime kundër disa individëve shqiptarë me lidhje me kriminalitetin dhe korrupsionin. Mesazhi ynë: Veprimet kriminale nuk do të mbeten pa pasoja. Së bashku me #Shqipërinë, do të sigurohemi që askush të mos jetë mbi ligjin”, thuhet në njoftim.