“Bie” WhatsApp, përdoruesit e aplikacionit nuk arrijnë të dërgojnë apo marrin mesazhe

Aplikacioni WhatsApp ka shfaqur sërish probleme, pasi përdoruesit e tij nuk po arrijnë të dërgojnë apo marrim mesazhe.

Nga ora 20:00 ka qenë e pamundur të dërgoje dhe merrje mesazhe nga ky aplikacion. Whatsappdown u bë një ndër hashtaget kryesore në Twitter në momentet që nuk funksionoi aplikacioni.

Kujtojmë se më shumë se dy miliardë njerëz në mbarë botën përdorin aplikacionin.


Shtuar 3.04.2024 20:31