“Alarm” për raketë kineze, mbyllen disa aeroporte në Spanjë

Hapësira ajrore disa aeroporte në Spanjë është mbyllur mes paralajmërimeve se mbetjet e një raketë kineze do të binin në Tokë. Autoritetet mbyllën përkohësisht hapësirën ajrore mbi aeroportet e Barcelonës, Tarragona, Reus dhe Ibiza, thanë raportet.

Një trajektore e përditësuar e mbeturinave tregoi se ato do të fluturonin mbi pjesë të Evropës.