Njihuni me Këmbimin Valutor, 30 dhjetor 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritje e lehtë e Dollarit, ndërkohë Euroja, Dollari dhe Franga Zvicerane do të pësojnë rritje.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari:                                Blihet 105.7                                               Shitet 106.9

Euro:                                   Blihet 120.2                                               Shitet 121

Paundi Britanik :                  Blihet 142.2                                              Shitet 143.2

Franga Zvicerane:                Blihet 115.3                                              Shitet 116.2


Shtuar 30.12.2021 07:22