“Bandat” e majmunëve zbresin në qytetin e Tajlandës dhe terrorizojnë banorët (VIDEO)

Një qytet i Tajlandës vuan nga majmunët.

Herë pas here ata zbresin në qytet dhe terrorizojnë banorët.

Shumë shpesh, “bandat” e majmunëve ndeshen mes vete dhe kjo shkakton frikë edhe tek banorët.


Shtuar 10.01.2022 21:45