Shqipëri Kosovë Maqedoni
 
 
      137.96
      1.1105
      61.535
      1.1051
 
      124.24
      0.9005
      55.412
      0.9951
 
      0.0072
      0.0080
      0.0055
      0.0080
 
      0.0163
      0.0180
      0.0123
      0.0180
08:59 - 30/05/2016
Më të lexuarat
Video Lajme
Foto Lajme
Llafet e Dynjasë
 
A rrezikohet vendi ynë nga sulmet e ISIS?
24.2 %
56.09 %
14.66 %
5.02 %
Total 4895 Vota!
 
Alarm, ISIS plan për sulme në qytetin ku luan Kombëtarja jonë

Organizata terroriste ISIS po planifikon të sulmojë Marsejën, qytetin ku më datë 15 qershor luhet takimi mes Francës dhe Shqipërisë. Alarmi jepet nga gazeta britanike “The Sun” e cila ka informaci

 
Një avion i linjave egjiptiane ka kryer ulje të detyruar në aeroportin e Larnakes në Qipro, në orën 8:46. 

Ai ka liruar te gjithe pasagjeret, por jo ekuipazhin e avionit

Një avion i linjave egjiptiane ka kryer ulje të detyruar në aeroportin e Larnakes në Qipro, në orën 8:46. Ai ka liruar te gjithe pasagjeret, por jo ekuipazhin e avionit