90

DEPUTETË

961,113

Vota
Numeruar: 99.22 %
Pjesëmarrja: 53.24 %

91

DEPUTETË

1,067,896

Vota
Rezultatet në nivel republike
Aleanca për Punësim, Mirëqenie dhe Integrim
Partia
Vota
%
Deputetet
PD
523,976
11.23 %
49
LSDM
283,955
6.09 %
34
PDIU
44,698
0.96 %
4
PR
52,463
1.12 %
3
PDK
13,132
0.28 %
0
PLL
6,016
0.13 %
0
LZHK
5,500
0.12 %
0
Koalicioni
961,113
20.60 %
90
Aleanca për Shqipërinë Evropiane
Partia
Vota
%
Deputetet
PS
708,592
15.19 %
66
LSI
179,799
3.85 %
16
PDSH
66,391
1.42 %
7
PBDNJ
14,245
0.31 %
1
PKDSH
8,046
0.17 %
1
PDS
11,181
0.24 %
0
ND-BLLOKU
10,082
0.22 %
0
Koalicioni
1,067,896
22.89 %
91
Të Tjera
Partia
Vota
%
Deputetet
AK
10,150
0.22 %
0
DM
9,263
0.20 %
0
PL
3,839
0.08 %
0
BDI
153,646
3.29 %
19
FRD
29,204
0.63 %
0
E MAJTA
12,117
0.26 %
0
VMRO-DPMNE
481,615
10.32 %
61
Total
1,925,297
41.26 %
202
bosh
Partia
Vota
%
Deputetet
PDK
211,264
4.53 %
0
LDK
177,056
3.79 %
0
VV
92,949
1.99 %
0
AAK
66,221
1.42 %
0
NISMA
36,105
0.77 %
0
AKR
31,931
0.68 %
0
SL
19,635
0.42 %
0
Koalicioni
675,659
14.48 %
0