Shqipëri Kosovë Maqedoni Trojet Bota
Zgjidhni Qytetin
  Shqipëri
 • Durrës
 • Elbasan
 • Fier
 • Gjirokastër
 • Korçë
 • Kukës
 • Peshkopi
 • Pogradec
 • Sarandë
 • Shkodër
 • Tiranë
 • Vlorë
  Kosovë
 • Ferizaj
 • Gjakovë
 • Gjilan
 • Mitrovicë
 • Pejë
 • Prishtinë
 • Prizren
  Maqedoni
 • Dibër
 • Gostivar
 • Kërçovë
 • Kumanovë
 • Manastir
 • Ohër
 • Shkup
 • Strugë
 • Tetovë
  Trojet
 • Bujanovc
 • Medvegjë
 • Podgoricë
 • Preshevë
 • Tivar
 • Tuz
 • Ulqin
  Bota
 • Antalia
 • Athinë
 • Berlin
 • Bruksel
 • Gjenevë
 • Londër
 • Milano
 • Mynih
 • New York
 • Paris
 • Romë
 • Selanik
 • Shtutgart
 • Stamboll
 • Toronto
 • Viena
 • Zyrih
Tiranë
5 Qershor 2020E Premte, Ora 10:20
22°C
3 m/s
Vranët
Ndjesia: +22°
Mundësia e përkeqësimit: 22%
Lagështia: 39%
Orët në vazhdim
Ora 00:00
18°C
2 m/s
Vranësira
Ora 01:00
15°C
2 m/s
Kryesisht kthjellët
Ora 02:00
15°C
2 m/s
Kryesisht kthjellët
Ora 03:00
14°C
2 m/s
Kryesisht kthjellët
Ora 04:00
14°C
2 m/s
Kryesisht kthjellët
Ora 05:00
14°C
2 m/s
Kryesisht kthjellët
Ora 06:00
16°C
2 m/s
Vranësira
Ora 07:00
18°C
2 m/s
Vranësira
Ora 08:00
20°C
2 m/s
Vranësira
Ora 09:00
20°C
3 m/s
Vranët
Ora 10:00
22°C
3 m/s
Vranët
Ora 11:00
24°C
3 m/s
Vranët
Ora 12:00
23°C
3 m/s
Vranësira dhe shi i lehtë
Ora 13:00
22°C
3 m/s
Vranësira dhe shi i lehtë
Ora 14:00
22°C
3 m/s
Vranësira dhe shi i lehtë
Ora 15:00
22°C
3 m/s
Vranët
Ora 16:00
22°C
3 m/s
Vranët
Ora 17:00
22°C
3 m/s
Vranët
Ora 18:00
22°C
3 m/s
Vranët
Ora 19:00
21°C
3 m/s
Vranët
Ora 20:00
20°C
3 m/s
Vranët
Ora 21:00
20°C
2 m/s
Vranët
Ora 22:00
19°C
2 m/s
Vranët
Ora 23:00
19°C
2 m/s
Vranët e shi i lehtë
Moti ne Shqiperi | Moti ne Tirane | Moti ne Durres | Moti ne Elbasan | Moti ne Fier | Moti ne Gjirokaster | Moti ne Korce | Moti ne Kukes | Moti ne Peshkopi | Moti ne Pogradec | Moti ne Sarande | Moti ne Shkoder | Moti ne Vlore

Moti ne Maqedoni | Moti ne Shkup | Moti ne Tetove | Moti ne Gostivar | Moti ne Kumanove | Moti ne Kercove | Moti ne Struge | Moti ne Diber | Moti ne Manastir | Moti ne Oher

Moti ne Kosove | Moti ne Prishtine | Moti ne Prizren | Moti ne Ferizaj | Moti ne Gjakove | Moti ne Gjilan | Moti ne Mitrovice | Moti ne Peje

Moti ne Ulqin | Moti ne Bujanovc | Moti ne Medvegje | Moti ne Podgorice | Moti ne Presheve | Moti ne Tivar | Moti ne Tuz |

Moti ne Viene | Moti ne Athine | Moti ne Bruksel | Moti ne Berlin | Moti ne Gjeneve | Moti ne Londer | Moti ne Milano | Moti ne Mynih | Moti ne New York | Moti ne Paris | Moti ne Rome | Moti ne Selanik | Moti ne Shtutgart | Moti ne Stamboll | Moti ne Toronto | Moti ne Zyrih | Moti sot dhe neser