Kur bën si i fortë në Facebook (VIDEO)

Ju ka ndodhur shpesh të jeni dëshmitar të debateve të forta mes përdoruesve të rrjeteve sociale? Janë të njëjtët njerëz që shahen dhe fyen në rrjetet sociale me kërcënime të ndryshme, por ku përba

 
Përtej tensionit politik që shkaktoi, shkarkimi i djeshëm i Ylli Manjanit nga posti i ministrit të Drejtësisë është shoqëruar me humor në rrjetet sociale.

Përtej tensionit politik që shkaktoi, shkarkimi i djeshëm i Ylli Manjanit nga posti i ministrit të Drejtësisë është shoqëruar me humor në rrjetet sociale.

 
A mendoni se ligji i mbetjeve (plehrave) duhej miratuar?
22.62 %
72.26 %
5.1 %
Total 548 Vota!