Si tė gatuejmė qumėshtor

Qumështori është një recetë e thjeshtë dhe shumë e shëndetshme për organizmin. Për të realizuar një ëmbëlsirë të tillë mjafto që të keni këto përbërës kryesorë si; 1 kg qumësht, 10 vezë, sheqer sipas

 
Serish tensione ne Kuvendin e Kosoves, nderkohe qe deri tani jane arrestuar 3 deputete te Opozites: Fisnik Ismaili, Haxhi Shala dhe Ismail Kurteshi

Serish tensione ne Kuvendin e Kosoves, nderkohe qe deri tani jane arrestuar 3 deputete te Opozites: Fisnik Ismaili, Haxhi Shala dhe Ismail Kurteshi

albeu
albeu
 
A rrezikohet vendi ynë nga sulmet e ISIS?
20%
20%
20%
20%