Shqiptari me ISIS: Ta sulmojmë Britaninë (FOTO LAJM)

Ai njihet si Abu Waqqas al Albani dhe se për më tepër se një vit është pjesë e ISIS në Irak. Emri i tij u përmend edhe në mediat ndërkombëtare pasi ishte ndër të rrallët që festoi në rrjete sociale

 
Një avion i linjave egjiptiane ka kryer ulje të detyruar në aeroportin e Larnakes në Qipro, në orën 8:46. 

Ai ka liruar te gjithe pasagjeret, por jo ekuipazhin e avionit

Një avion i linjave egjiptiane ka kryer ulje të detyruar në aeroportin e Larnakes në Qipro, në orën 8:46. Ai ka liruar te gjithe pasagjeret, por jo ekuipazhin e avionit

 
A rrezikohet vendi ynë nga sulmet e ISIS?
24.2 %
56.09 %
14.66 %
5.02 %
Total 4895 Vota!