Vrasja e Çiçës/ Kamerat e sigurisë tradhëtojnë mjekun dhe policin për zhdukjen e provave

Përpos mjekut i cili u arrestua dy ditë më parë lidhur me ekzekutimin e Çiçaj, për të cilën tha se nuk kishte fshehur armë, një tjetër detaj zbardh skemën e krimit. Vetëm në sajë të verifikimit të pam

 
Një avion i linjave egjiptiane ka kryer ulje të detyruar në aeroportin e Larnakes në Qipro, në orën 8:46. 

Ai ka liruar te gjithe pasagjeret, por jo ekuipazhin e avionit

Një avion i linjave egjiptiane ka kryer ulje të detyruar në aeroportin e Larnakes në Qipro, në orën 8:46. Ai ka liruar te gjithe pasagjeret, por jo ekuipazhin e avionit

 
A rrezikohet vendi ynë nga sulmet e ISIS?
24.2 %
56.09 %
14.66 %
5.02 %
Total 4895 Vota!