Foto e rrallė: Mehmet Shehu lutet nė Kishė

Kjo foto e rrallë publikohet sot për herë të parë. Aty duket Mehmet Shehu duke u lutur në kishë pas luftës. Ish-drejtuesi i Brigadës së Parë kishte marrë ndërkohë detyrën e shefit të shtatmadhor

 
Serish tensione ne Kuvendin e Kosoves, nderkohe qe deri tani jane arrestuar 3 deputete te Opozites: Fisnik Ismaili, Haxhi Shala dhe Ismail Kurteshi

Serish tensione ne Kuvendin e Kosoves, nderkohe qe deri tani jane arrestuar 3 deputete te Opozites: Fisnik Ismaili, Haxhi Shala dhe Ismail Kurteshi

albeu
 
A rrezikohet vendi ynë nga sulmet e ISIS?
20%
20%
20%
20%