999 rezultate për

zjarrfikesit

Dhuna, plaçkitja, djegia, përfshijnë Londrën (FOTO LAJM) (UPDATE) Londra po përjeton një periudhë të vështirë. Dhunë, plaçkitje masive dyqanesh, djegie biznesesh dhe ndërtesash
Bllokohet për tre orë në një hapësirë 15 cm Një lojë kukafshehti për pak sa nuk i kushtoi shtrenjtë një vogëlushi kinez. Duke kërkuar vendin më të mirë për t'u fshe
KFOR ndihmon zjarrfikësit e Prizrenit Pasi KFOR-i në të kaluarën e ka mbështetur dhe këshilluar shumë herë, si dhe i ka dhuruar pajisje të ndryshme Brigadës s