999 rezultate për

votoi

Kuvendi i Maqedonisë votoi kundër shkarkimit të ministrit Rushiti Kuvendi i Maqedonisë me 59 vota " kundër" dhe 29 "për" nuk e ka mitatuar sot interpelancën e ngritur