999 rezultate për

vleresohen

Obama-Cameron, vlerësohen marrëdhëniet mes dy vendeve Presidenti i amerikan Barack Obama dhe kryeministri britanik David Cameron kanë vlerësuar marrëdhëniet e mira që ekzisto
Bankat shqiptare vleresohen me note pozitive ne testin e BSH Bankat që operojnë në tregun bankar në Shqipëri kanë kaluar me sukses "stress testin" e përgatitur nga Banka e Shqipëris
Vlerësohen planet e kursimit të Greqisë nga FMN-ja Greqia do ta gjejë një rrugëzgjidhje për të dalë nga kriza, ka deklaruar drejtori i FMN-së për Europën, Antonio Borges