999 rezultate për

vjera

Ja 11 kompanitë me emra të veçantë! (FOTO LAJM) Markat e njohura i zgjedhin me kujdes emrat të cilat do të përdoren me vite dhe shekuj. Zakonisht ato përbëhen nga ba