999 rezultate për

ujku

Macja "adopton" ujkun e vogël! Një ujk i vogël, i cili ka lindur në fund të muajit prill në një kopsht zoologjik siberian dhe ishte refuzuar nga nëna e
Delet e mësojnë ujkun se si t'i hajë Jetojmë dhe veprojmë në kohën e kiçit dhe shundit. Në çdo pore të lëkurës sonë tetuazhohet ky fenomen përmbytës dhe gjit
LDK në gojën e ujkut Lidhja Demokratike e Kosovës sot ka një fatkeqësi të madhe: ajo ka patur për lider një figurë të fortë politike dhe hist
Ujku, qimen e nderron por zanatin nuk e harron! nga Bardhyl Mahmuti“Aksioni i armëve” i Rankoviqit dhe “Aksioni i armëve” i Jankullovs
Opozita shqiptare ne Maqedoni si "ujku e dhia"! Në skenën politike në Maqedoni po ndodhin momente të reja të cilat pritet në të ardhm