999 rezultate për

ugljanin

Një pjesë e Serbisë kërkon të bashkohet me Kosovën, nuk është Lugina e Preshevës Kosova tash e sa vite ka probleme të shtrijë autoritetin e saj në veri të vendit, por nga dikush nga Sanxhaku i Novi Paz
Një parti në Serbi merr emrin "Vetëvendosje" Grupi politik i Sulejman Ugljaninit pak ditë më parë njoftoi pjesëmarrjen e tyre në zgjedhjet për Këshillin Kombëtar Bos
Analisti: Ky është plani për destabilizimin e Serbisë nga Shqipëria Kryetari i Këshillit Kombëtar Boshnjak (BNV) dhe udhëheqësi i SDA’së të Sanxhakut Sulejman Ugljanin i kërkuan qeverisë