999 rezultate për

shqetesimin

Rama bën thirrje për revoltë popullore Kryetari i Partisë Socialiste në daljen e radhës, ashtu sikurse dhe kreu i grupit parlamentar Gramoz Ruçi, shprehu qarta
Gjonçaj i shqetësuar për listat (UPDATE) Sapo ka nisur mbledhja e Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve për plotësimin e vendeve në KZAZ. Përfaqësuesi i PS-s
Kacin dënon ndërhyrjen në TV A1 në Shkup Nënkryetari i Delegacionit të Parlamentit Evropian për Evropën Juglindore, Jelko Kacin, ka shfaqur shqetësimin me ngjarj