999 rezultate për

shkollore

Berisha fundjavën ua kushton mbesave dhe nipit Fillimi i vitit të ri shkollor ka qenë impenjativ edhe për kryeministrin Berisha, i cili këtë fundjavë ja ka kushtuar mb
Tekstet shkollore; Falas vetem per jetimet dhe te varferit Kompensimi i librave këtë vit nuk do të bëhet për të gjithë nxënësit e shkollave. Ministria e Arsimit do te kompensoje
Maqedoni, librat shkollorë do të rishikohen Ministri maqedonas i Arsimit dhe Shkencës, Nikolla Todorov, ka urdhëruar rishikimin e librave shkollorë nga klasa e parë
Kosova e Shqiperia drejt njesimit te teksteve shkollore “Ne duhet të shkojmë drejt teksteve të përbashkëta, me përmbajtje të njësu
Hoxhaj: S'do kete unifikim te teksteve shkollore me Shqiperine “Nuk do të ketë unifikim të teksteve shkollore ndërmjet Republikës së Kosovës d
Berisha: Shqiperia e Kosova me tekste te njejta shkollore Unifikimi i teksteve shkollore të arsimit në Shqipëri dhe atyre në Kosovë është prior