999 rezultate për

rraja

Zbardhet skema, ja si u zhduk arma e Elton Çiçës Lidhur me ekzekutimin e 36 vjeçarit, grupi i hetimit ka zbardhur të dhëna të tjera kjo në lidhje dhe me fshehjen e armës
Zbardhet dëshmia e doktorit që fshehu armën pas ekzekutimit të Elton Çiças Referuar ekzekutimit të Elton Çiçës, sot është zbardhur dëshmia e “doktorit” nga Kruja, i cili fshehu armën. Ai ka mohua
Cica's friend arrested for obstructing justice Just two days after the murder of the 36-year old, Elton Cica, police say they have arrested the man sitting with him at