999 rezultate për

riprodhues

A e dini se vaji i ullirit është më i mirë se sa viagra?! Një dozë javore me vaj ulliri mund të jetë më e mirë se vigra në përmirësimin e performancës së meshkujve në dhomën e gj
Micro TESE, metoda më e avancuar e mjekësisë riprodhuese vetëm në Spitalin Amerikan Dr. Gjergji Semini - Kirurg Urolog Përparimet në mjekësinë riprodhuese gjatë viteve të fundit u kanë dhënë një shans
Maqedonia, lidere në Evropë për vdekshmërinë e foshnjave Maqedoni është lider në Evropë për nga numri i vdekjeve të foshnjave. Shkak për këtë është sensibilizimi i dobët i të
Bill Clinton, para 20 viteve ndaloi kërkimet për klonim të njeriut Presidenti amerikan Bill Clinton në vitin 1997 ndaloi kërkimet për klonim të njeriut . Mundësia për klonimin e njeriu
Projekt për energji riprodhuese në Tenovë Ministri i Mjedisit Jetësor dhe i Planifikimit Hapësinor, Abdylaqim Ademi, ka marrë sot pjesë i shoqëruar nga kryetari i