999 rezultate për

rezoluta

Rezoluta për Rikonfirmimin e vullnetit të Popullit diskutohet më 17 nëntor Rezoluta për Rikonfirmimin e vullnetit të Popullit të Kosovës për shtet të pavarur dhe sovran, do të jetë pikë e vetme e