999 rezultate për

produkteve

Sekreti i suksesit të Apple Apple ka një forcë që duhet njohur, kur bëhet fjalë për zinxhirin e furnizimit me paisje. Apple i jep blerësit atë që
Buka në Kosovë, më e shtrenjtë se në Zvicër Ngritja e çmimeve të produkteve ushqimore në Kosovë, po e varfëron dukshëm shportën e qytetarëve. Inflacioni në janar të
Greqi, rriten çmimet e produkteve ushqimore Çmimet e produkteve ushqimore si edhe faturat e energjisë elektrike dhe gazit, taksat magjistrale për trenat si dhe shër
Bino: S'do importojmë plehra, por lëndë të parë për riciklim Shqipëria nuk do të importojë plehra, por vetëm lëndë të parë për industrinë ricikluese, e cila është e rëndësishme, pas