999 rezultate për

planifikimit

Fillon ndërtimi i stacionit filtrues për ujësjellësin në Vrapçishtë Me pjesëmarrjen e ministrit të mjedisit dhe planifikimit hapësinor, Abdilaqim Ademi, zëvendës-kryeministrit Musa Xhaferi
Nënshkruhet memorandumi për përmirësimin e ambientit Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Dardan Gashi, Drejtori Menaxhues i Korporatës Energjetike të Kosovës, Ar