999 rezultate për

pavlefshme

KQZ do të hapë 368 kuti KQZ-ja do të hapë 368 kutitë e materialeve zgjedhore dhe do të këqyrë procesverbalet. Nëse do të gjejë shënime për vota
PS, kërkesë-ankimore për pavlefshmëri Partia Socialiste do të dorëzojë në Kolegjin Zgjedhorë të martën kërkesën ankimorë për rezultatin përfundimtar të zgjedh
KQZ: Tiranë, 18480 vota të pavlefshme Në monentin kur dhe procesi i numërimit në Tiranë është pranë përfundimit, Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve ka deklaruar s
Kolegji Zgjedhor rrezon kerkesat e PS-se per pavlefshmeri te rezultatit te zgjedhjeve ne zonat 86 dhe 5 Kolegji Zgjedhor prane Gjykates se Apelit ka rrezuar sot, kerkesat per pavlefshmeri te zgjedhjeve te dy kandidateve te P
KQZ rrezoi dje kerkesat per pavlefshmeri te zgjedhjeve per zonat elektorale, 34, 92 e 100 U rrezuan kerkesat e kandidatit per deputet te PBDNJ, Spiro Ksera per zonen 92, Igli Toskes kandidat i PS per zonen 34 d