999 rezultate për

pambukun

Hiqni nishanet me këtë përbërës dhe pa nevojën e operacionit Nishanet janë njolla të vogla me ngjyrë që shfaqen në lëkurën tonë, të cilat përbëhen nga qelizat e quajtura melanocite
Hiqni nishanet me këtë ingredient dhe pa nevojën e operacionit Nishanet janë njolla të vogla me ngjyrë që shfaqen në lëkurën tonë, të cilat përbëhen nga qelizat e quajtura melanocite
Si të heqim lythat në lëkurë Lythat në lëkurë dhe pse nuk janë të dëmshëm, shpesh shumë persona kërkojnë ti heqin ato. Duhet të bëni kujdes për heqje