999 rezultate për

owlypia

ShMP “Jahja Kemal” nikoqir i "OWLYPIA-Sfida e Intelektualëve 2019" Sfida e Re për Rininë në Republikën e Maqedonisë - OWLYPIA-Sfida e Intelektualëve 2019, raundi lokal do të mbahet në ShM
Pjesa globale të konkursit ndërkombëtar OWLYPIA – Sfida e Intelektualëve Pas pjesës lokale të konkursit ndërkombëtar OWLYPIA – Sfida e Intelektualëve që u mbajt në ambientet e ShMP ” Yahya Kema
Përfundon “Owlypia” në shkollat Mehmet Akif, fituesit që do të shkojnë në Cambridge dhe Boston (FOTO LAJM) Ka përfunduar në Kosovë edicioni i parë i garës ndërkombëtare Owlypia dhe edicioni i radhës do të vazhdojë në Cambridge
Nis gara ndërkombëtare " Owlypia" në Kosovë, sfida e radhës në Cambridge dhe Boston (FOTO LAJM) Në shkollën Mehmet Akif sot ka nisur gara ndërkombëtare "Owlypia-The Intellectuals’ Challenge" ku nxënës nga të gjitha s
Në Yahya Kemal u mbajt konkursi ndërkombëtarë OWLYPIA - Sfida e Intelektualëve Më 9 dhe 10 Shkurt, në SHMP "Yahya Kemal" u mbajt pjesa lokale e konkursit ndërkombëtar OWLYPIA - Sfida e Intelektualëve