999 rezultate për

njejtat

Conte: Marco të njëjtat cilësi me Pirlon 2012 sapo ka nisur dhe ashtu si në vitin e shkuar, Juventus dhe Milan janë dy skuadrat që ndodhen në krye të kampionatit
Gjykata Administrative hedh poshtë ankesën e DR-së Gjykata administrative ka hedhur poshtë si të pabazë ankesën e Demokracisë së Re (DR) për parregullsitë e evidentuara në
Godo: PR, do te kerkoje te njejtat poste ne qeveri Tashmë që krijoi maxhorancën qeverisëse, PD duhet të përballet sërish me kërkesa