999 rezultate për

minimal

Moti sot në Kosovë Moti sot në Kosovë, e mërkurë 12 prill 2017 parashikohet të jetë kryesisht me diell, por do të ketë edhe vranësira kalim
Moti sot në Kosovë Moti sot në Kosovë, e martë 11 prill 2017 parashikohet të jetë kryesisht me diell, por gjatë mbrëmjes mund të ketë reshj
Moti sot në Kosovë Moti sot në Kosovë, e diel 9 prill 2017 parashikohet të jetë kryesisht me vranësira. Era do fryj nga Veriu deri 20 km
Moti sot në Kosovë Moti sot në Kosovë, e shtunë 8 prill 2017 parashikohet të jetë kryesisht me vranësira dhe reshje shiu në disa vende.
Moti sot në Kosovë Moti sot në Kosovë, e premte 7 prill 2017 parashikohet të jetë kryesisht me vranësira dhe intervale me diell. Era do
Moti sot në Kosovë Moti sot në Kosovë, e enjte 6 prill 2017 parashikohet të jetë kryesisht me vranësira dhe reshje shiu në disa vende. E
Moti sot në Kosovë Moti sot në Kosovë, e mërkurë 5 prill 2017 parashikohet të jetë kryesisht me vranësira dhe reshje shiu në disa vende.
Ide për arredimin e kopshtit tuaj, me stil minimalist (FOTO LAJM) Përgjithësisht njerëzit i kushtojnë shumë rëndësi pamjes dhe dizajnimit të brendshëm të shtëpisë duke mos i kushtuar rën
Moti sot në Kosovë Moti sot në Kosovë, e shtunë 1 prill 2017 parashikohet të jetë kryesisht me diell. Era do fryj nga jugu deri 15 km/h.
Moti sot në Kosovë Moti sot në Kosovë, e premte 31 mars 2017 parashikohet të jetë kryesisht me diell. Era do fryj nga Lindja deri 25 km/
Moti sot në Kosovë Moti sot në Kosovë, e enjte 30 mars 2017 parashikohet të jetë kryesisht me diell dhe vranësira kalimtare. Era do fryj
Moti sot në Kosovë Moti sot në Kosovë, e martë 28 mars 2017 parashikohet të jetë kryesisht me diell. Era do fryj nga Jug-Lindja 10 deri
Moti sot në Kosovë Moti sot në Kosovë, e diel 26 mars 2017 parashikohet të jetë kryesisht me vranësira dhe mund të ketë reshje shiu. Era
Moti sot në Kosovë Moti sot në Kosovë, e enjte 23 mars 2017 parashikohet të jetë kryesisht me diell dhe vranësira kalimtare. Era do fryj
Moti sot në Kosovë Moti sot në Kosovë, e mërkurë 22 mars 2017 parashikohet të jetë kryesisht me diell Era do fryj nga Lindja deri 25 km/
Pensionet e vjetra në Shqipëri, ja si ndryshon masa minimale e përfitimit Nëse një pension në vitin 1996 ka qënë i caktuar 3886 lekë, tashmë do të bëhet 14 mijë lekë. Vendimi i qeverisë për
Moti sot në Kosovë Moti sot në Kosovë, e diel 19 mars 2017 parashikohet të jetë kryesisht me vranësira. Era do fryj nga Jug-Lindja 15 de
Kjo është mosha minimale për të shërbyer në Ushtrinë e Kosovës Ushtria e Kosovës e cila po mëtohet të krijohet nëpërmjet një ligji të ri, të hartuar nga presidenti i Kosovës Hashim Th
Moti sot në Kosovë Moti sot në Kosovë, e shtunë 18 mars 2017 parashikohet të jetë kryesisht me diell Era do fryj nga Jug-Lindja 20 deri
Moti sot në Kosovë Moti sot në Kosovë, e premte 17 mars 2017 parashikohet të jetë kryesisht me vranësira. Era do fryj nga Jugu 10 deri 3