999 rezultate për

megi

Jozefina Topalli përballë dhëndrit Si e priti kryeparlamentarja historinë e dashurisë së të bijës, kur ajo ishte vetëm 17 vjeçe. Bisedat nënë e bijë. Pasta
Ervini i Big Brother: “Iku koha e Ermelës, tani është koha e Megit” Ka pasur kohën e duhur të reflektojë, dhe të vendosë përfundimisht se me Ermelën nuk do të ketë më një ribashkim. Ervin