999 rezultate për

mbajtja

Mirembajtja e Durres-Kukes 20 milione euro ne vit Kostoja vjetore e mirëmbajtjes së investimit më të madh deri më tani në Shqipëri, rru
Ja permbajtja e Raportit te Ban Ki-moonit Raporti për Kosovën i sekretarit të përgjithshëm të Kombeve të Bashkuara, Ban Ki-moon
Shpallet e paligjshme mbajtja e referendumit për kushtetutën e re të Serbisë në territorin e Kosovë Kuvendi i Kosovës ka miratuar sot një deklaratë, me të cilën dënohet dhe shpallet e paligjshme mbajtja e referendumit pë