999 rezultate për

maskuar

Lojerat e kompjuterit te maskuara si Excel dhe Word Lojërat e kompjuterit të maskuara si dokumente Excel dhe Word, të cilat lejojnë punonjësit e zy
BDSH: Marreveshja e propozuar nga PDSH eshte e maskuar me carcaf partiak Bashkimi Demokratik Shqiptar i Bardhyl Mahmutit ka ruagur ashpër kundër propzimit të ri të PDSH-s&eu