999 rezultate për

leli

AAK: "Paralelizmit etnik" në FAK, i rrezikshëm e dezintegrues Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës vlerëson se ideja e lançuar më herët për krijimin e një "entiteti ushtarak" minoritar,
50 vite burg për dy vëllezërit Llani që vranë për gjakmarrje Me nga 25 vite burg secili është masa e dënimit caktuar nga Gjykata e Tiranës në lidhje me vëllezërit Llani, sa i takon
50 vite burg për dy autorët që morën hak për vrasjen e të miturit Referuar një ngjarje të rëndë ndodhur dy vite më parë sa i takon hakmarrjes për vrasjen e të birit, Prokuroria ka kërkua
Politika ceremoni të veçanta për të festuar marrjen e statusit Opozita duket se nuk do ti bashkohet ceremonisë së organizuar nga qeveria me rastin e marrjes së statusit të vendit kand
Engel: I gabuar paralelizmi mes Krimesë dhe Kosovës Anëtari i Dhomës së Përfaqësuesve të Kongresit amerikan, Eliot Engel tha se do të ishte e gabuar të bëheshin paralelizma
Pack: Çështja e emrit dhe negociatat, paralelisht Ideja që negociatat për anëtarësim dhe zgjidhja e emrit të bëhen paralelisht, ka fituar edhe një tjetër mbështetës - eur
Veriu, me paralelizëm drejt zgjedhjeve Mbyllja e Kuvendeve komunale në katër komunat paralele në veri të Kosovës nga ana e Qeverisë së Serbisë dhe zëvendësimi
Makovej: Vetoja greke dhe bullgare, absurde "Këshilli i Europës duhet ta ndjekë rekomandimin e Komisionit Europian dhe të caktojë menjëherë datë për fillimin e nego
Fyle: Kosova dhe Serbia paralelisht në BE Rezoluta e Kombeve të Bashkuara për Kosovën hap dyert e Bashkimit Europian për Serbinë dhe Kosovën, ka deklaruar komisio
Kuochner hedh poshte çdo paralelizem me Kosoven Ministri i Jashtëm francez, Bernard Kuochner, ka hedhur poshtë çdo paralelizëm mes Kosovës dh
Sejdiu: Kosovarët janë të gatshëm të ecin në dy proceset paralelisht, zgje Statuskuoja në Kosovës është e paqëndrueshme dhe se statusi i saj duhet të zgjidhet sa m&e