999 rezultate për

larguan

Der Spiegel: Zgjedhjet larguan Shqipërinë nga BE “Der Spiegel” i ka kushtuar një shkrim të veçantë Shqipërisë. Revista gjermane ka shkruar për Shqipërinë dhe problemeve