999 rezultate për

kompjuterit

3 ditë rresht para kompjuterit, vdes i riu Pasioni për lojërat kompjuterike e ka cuar deri në vdekje një 30 vjecar në Pekin. I riu kinez ka qendruar para monitori
Fujistu filloi ndërtimin e superkompjuterit të gjeneratës tjetër Fujitsu filloi ndërtimin e trurëve të një superkompjuteri të ri japonez në Institutin e Kërkimeve Riken. Ky superkompjut
Lojerat e kompjuterit te maskuara si Excel dhe Word Lojërat e kompjuterit të maskuara si dokumente Excel dhe Word, të cilat lejojnë punonjësit e zy
Asnje antivirus nuk merr noten "shume mire" ne pastrimin e kompjuterit AV-Comparatives.org ka publikuar rezultatet e një testi për heqjen e malware (programe të dëmshme) g