999 rezultate për

klimatike

Konferenca Rajonale, Ministri Ademi në Tiranë Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, Abdilaqim Ademi sot do të marrë pjesë në konferencën rajonale me
Ndryshimet klimatike, bota e kërcënuar nga mungesa e ushqimit Ndrshimet klimatike kanë sjellë shira të forta dhe thatësira në disa vende të botës duke shkaktuar probleme sa i përket
Bota "rrezikohet" nga ndryshimet klimatike Bota do të përballet me pasojat e ndryshimeve klimatike dhe me ngadalësim të ekonomisë globale gjatë 40 viteve të ardhsh
Ngrohja globale, 2012 vit i vështirë Pas një viti plot me fenomene klimatike ekstreme, funksionarët federalë dhe ambientalistët amerikanë po e përqendrojnë v
Ndryshimet klimaterike, Specialistet: Efekte edhe në Shqipëri Ndryshimet klimaterike që kanë ndodhur gjatë këtyre dekadave te fundit ne bote janë ndierë edhe në vendin tonë, sipas sp
TI: Korrupsion me fondet e ndryshimeve klimatike “Transparency International”, ka publikuar një raport që trajton nivelin e korrupsionit në veprimtarinë e luftës kundër
OKB, jep doreheqjen shefi per ndryshimet klimatike Shefi për ndryshimet klimatike i OKB-së, Yvo de Boer, dha dorëheqje, dy muaj pas samitit për ndryshi