999 rezultate për

klikimi

Ato që nuk i dini për Apple: Perfeksionimi i klikimit Një prej sekreteve që kontribuan në suksesin e produkteve të mollës, ishte vëmendja edhe për detajet më të vogla. Në
20 sajtet popullore nga 1996-2013 (FOTO LAJM) Në kohën kur Google dhe Facebook nuk ekzistonin, mbretërit e internetit ishin Netscape ose Altavista. Nga kjo ne vëmë